56 Jaar, Getrouwd En Heb Zin In Een Spannend Avontuurtje

  • Homepage
  • >
  • Durbuy
  • >
  • 56 Jaar, Getrouwd En Heb Zin In Een Spannend Avontuurtje

56 jaar, getrouwd en heb zin in een spannend avontuurtje Naam: Sjakkelien Leeftijd: 56 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Utrecht Woonplaats: Veenendaal Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: 56 jaar, getrouwd en zin in een spannend avontuurtje. Mijn man is regelmatig van huis, en wanneer hij thuis is, heeft hij geen voorkeur aan sexuele contacten wat dan ook. Dit tot mijn grote frustratie. Iets waar ik zelf erg naar verlang en om mijzelf weer als een complete vrouw te voelen, ben ik op zoek naar seksuele contacten met een man Over jou: Ik begin met het volgende te melden: Discreet en hygienisch, liefst in het bezit van eigen vervoer. Dit zijn de prioriteiten. Ik ben op zoek naar een seksueel avontuurtje. let wel, dus is de eerste keer dat ik het via een website zoals deze probeer. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/VWHFUd

Details

Zoek een date in: Durbuy, Luxemburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op