Alleen Is Maar Alleen He.

Hoi, Hier is Amy, een leuke meid uit Maltegem. Ik ga graag met mensen om, en vooral als het met vriendschap te maken heeft. Alleen is maar alleen he. Ik ben nog jong, ik weet het, maar ik moet dus ook ALLES alleen doen sinds mijn vriendje het heeft uitgemaakt. Daarom ben ik op zoek naar iemand om hele leuke dingen mee te doen. Lekker bioskoopje pakken, of gezellig bij mij, onder het genot van een hapje en een wijntje. Lijkt je dat iets? Neem dan contact met me op, misschien klikt het wel, en ben je meer dan welkom! Ik wacht op je! Liefs Amy

Details

Zoek een date in: Groningen, Sappemeer  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op