Als Het Tijd Is Voor Je Weekendwip.06 17047058 te Koop

En als je dan in omgeving van Heerenveen bent dan kom ik graag bij je. Gaan we samen lekker sexen en heerlijk van elkaar genieten. Ben 30 jaar en een slank vrijgezel meisje, 1,65 m 55 kg B cup (helaas is niet groter) en lekker fris geschoren. Ik begin met jou lekker te masseren waarbij ik al je gevoelige plekjes meeneem. Wel oppassen dat je niet te snel klaarkomt, want ik wil ook nog plezier. Hopelijk kun jij ook lekker masseren, ben er wel aan toe. Daarna maken we het lekker in je bed af. Woon je niet in de omgeving (ca 40 km) kun je meerdere uren afspreken of een hotel nemen. NB omdat ik veel en vaak meeluisteraars heb niet bellen, maar stuur een met je naam en woonplaats en evenueel wanneer je wilt. Houd er wel rekening mee dat ik van maandag t/m vrijdag een baasje heb.

Details

Zoek een date in: Friesland, Sint Nicolaasga  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op