Amateur Tienertje te Koop

Hoi ik ben Kim 19 jaar en verslaafd aan sex dus dacht ik waarom er niet aan verdienen, en nu ben ik dus een echte amateur sletje geworden,maar ik doe het wel altijd safe.Ik wil het liefst gepakt worden in alledrie mijn gaatjes.Als ik je heel leuk vindt doe ik het gratis ,anders vraag ik een kleine vergoeding ben niet voor niets een amateur hoertje ,lekker toch! Ik kom vaak in parenclubs door heel Nederland.Ik heb wel eens vaker sexafspraken gemaakt en ben er wel tevreden over maar ik wil je natuurlijk wel eerst iets beter leren kennen je kan mij bereiken op 0906-9090271 (80ct/pm)boxnr:504933 xxx Kim

Details

Zoek een date in: Hardenberg, Overijssel  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op