Andrea, 25 Jaar, Zoek Spanning

andrea, 25 jaar, zoek spanning Naam: Andrea Leeftijd: 25 jaar Geslacht: vrouw Woonplaats: Westbroek Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Over mij: Ambitieus, gedreven, ik houd van aanpakken en kan slecht tegen luie mensen. Tevens ben ik spontaan en altijd in voor iets leuks. Over jou: Een levenspartner verwacht ik hier niet te vinden, maar leuke gesprekken met gezellige mensen ga ik niet uit de weg. En daarbij mag het ook af en toe best een beetje spannend worden… Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/uKBREY

Details

Zoek een date in: Bertogne, Luxemburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op