Angela Zoekt Een Paydate te Koop

Blonde geile kinky neukgrage,onderdanige geilpijpende afragslet voor al jouw zaad,pijp je zonder condoom maar doe wel aan VEILIG VRIJEN dus er moet wel even een hoessie omheen voordat ie bij mij naar binnen geschoven mag worden om deze geile blonde neukgrage afragslet eens lekker bruut af te mogen raggen,wil je hard stotend opme hebben liggen en het hoessie mag eraf als je het voelt komen want ikwil je warme zaad wel op me gespoten voelen,zal languit opme rug op de grond gaan liggen en kun jij boven me gaan staan en je pik boven mij leegtrekken!!…wil je je zaad daarna ook nog kinky geil van me afpissen???betaal me iets meer dan ik vraag dan het starters/basisbedrag en je pist het maar van deze slettebak af hoor als jij dat ook zo geil vind,of lijkt natuurlijk(mocht je daar wel eens over gefantaseert hebben,zeg je dit nu..lijkt het je geil?..het is echt een AANRADER!!pis over me heen,pis je zaad van me af en je ziet een slet..ooowww baby zo`n geil sletje heb jij nog nooit gezien,zal je ook niet gauw te zien krijgen!!! nou ik hoor het wel,fijne avond mannen, geile lik over jullie eikel Saskia

Details

Zoek een date in: Bloemhof, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op