Ben Een Gezette Vrouw Van 34 Jaar En Op Zoek Naar Een Lekkere Date

  • Homepage
  • >
  • Luxemburg
  • >
  • Ben Een Gezette Vrouw Van 34 Jaar En Op Zoek Naar Een Lekkere Date

ben een gezette vrouw van 34 jaar en op zoek naar een lekkere date Naam: Dee Leeftijd: 34 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zuid-Holland Woonplaats: Bergschenhoek Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: blauw Haarkleur: gekleurd Over mij: Nou, daar komt ie dan πŸ˜‰ Ik zal nu proberen mezelf te omschrijven. *KUCH* Warm, vrolijk, spontaan, positief, stoer, vrouwelijk, lief, tikkeltje ongeduldig, soms, net even te zwaar. Ik heb een super leuke baan, dus ik ga elke dag zingend naar mijn werk. Mijn dochter van 11 woont bij mij. We wonen al 6 jaar zo met zijn tweetjes. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Roq9Yt

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Vaux-sur-SΓ»reΒ  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja