Ben Een Leuke Jonge Vrouw Van 24 Jaar En Op Zoek Naar Een Leuke Vent

  • Homepage
  • >
  • Bergeijk
  • >
  • Ben Een Leuke Jonge Vrouw Van 24 Jaar En Op Zoek Naar Een Leuke Vent

ben een leuke jonge vrouw van 24 jaar en op zoek naar een leuke vent Naam: Julia Leeftijd: 24 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zuid-Holland Woonplaats: Rotterdam Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Ik loop stage bij een reuma kliniek in Rotterdam, waar ik ook een opleiding volg als assistente. Ik ben 27 jaar en lekker spontaan! Over jou: je houdt van reizen, lekker eten en samen gezellig op de bank zitten. Ik heb wel een druk bestaan maar ik hou ook van mn rust en die samen te delen Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/ZpoQYW

Details

Zoek een date in: Bergeijk, Noord-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op