Ben Een Rustige Meid, Aardig En Spontaan, Ik Sta Open Voor Allerlei Dingen

ben een rustige meid, aardig en spontaan, ik sta open voor allerlei dingen Naam: Jill Leeftijd: 18 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Tilburg Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: donkerblond Over mij: Waarom zit ik hier? Ik had een relatie toen ik op de middelbare school zat, maar sinds begin dit jaar zit ik op het HBO en mijn vriend ging naar een school aan de andere kant van de provincie. We zagen elkaar nooit meer, dus ik heb er een punt achter gezet.In een lange afstandsrelatie had ik toen geen zin in. Ik had gedacht dat ik op mijn nieuwe school iemand zou vinden. Tot nu nog niemand die in mijn straatje paste, dus ik dacht ik maak hier een profieltje aan in de hoop iemand uit mijn buurt te kunnen vinden. Over jou: Woon jij in de buurt? Ben je niet te druk? Ik zou het leuk vinden om dan met jou in contact te komen. Ik ben rustige meid, aardig en spontaan, ik sta open voor allerlei dingen, net als jij. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/SehS3Q

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Udenhout  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op