Ben Een Vrolijke En Spontane Meid En Wil Mannen Ontmoeten

ben een vrolijke en spontane meid en wil mannen ontmoeten Naam: Kassandra Leeftijd: 29 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Brabant Woonplaats: Boxmeer Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: bruin Over mij: Ik ben Kassandra, een vrolijke en spontane meid. Ik zou het erg gezellig vinden om een leuke, gezellige jongen met humor tegen te komen 🙂 Over jou: Hou je van een gezellige, reislustige, lief maar pittige, ietwat eigenwijze, soms sportieve, ondernemende vrouw? die eventueel een beetje of helemaal lijkt op de foto’s hierboven…? Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/UyeTba

Details

Zoek een date in: De Greiden, Friesland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op