Ben Je Het Alleen Zijn Ook Zat?

hoi ik ben clair ben 37 jaar.
alles ging me voor de wind, super leuke kinder tijd, school door gevolgen, vervolg opleidingen hupsa klaar, auto rijden zo geleerd en een leuke man leren kennen, kindje gekregen echt een droom.. Helaas toen kwam dat vervelende gat in de weg.. mijn man was soldaat en helaas door een ongeluk nooit meer thuis gekomen. wat volgde was een zware depressie met lieve hulp en natuurlijk de zorg van mijn dochter ben ik er weer boven opgekomen. Nu staat mij niets meer in de weg om gelukkig te worden weer toch? alleen voor mij nooit meer een soldaat!!Je mag alle beroepen van de wereld hebben maar niets in het leger!! Je vind het niet erg dat ik een beladen verleden heb en een kind. je houd van het leven en viert graag weekend en vakantie? stuur me dan een berichtje via onderstaande link.

website: dateholland /profiel/IkBenClaire

Details

Zoek een date in: Duinzigt, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op