Ben Jij De Ideale Man Voor Mij?

Hallo mannen van Nederland. Misschien ben ik wel op zoek naar jou. Ik ben namelijk op zoek naar een man om lief mee te delen. Ongeveer 7 jaar geleden ben ik gescheiden omdat mijn man het niet aan kon dat ik kanker had. Ik ben nu wel weer genezen verklaard maar je weet maar nooit zeg maar. Hopelijk schrik het je niet af. Vind je het de moeite waard om mij beter te leren kennen. Denk je bij jezelf van deze vrouw vind ik leuk, dan hoop ik dat je een berichtje stuurt. In ieder geval tot snel zullen we maar zeggen.

Details

Zoek een date in: Maarssen, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op