Ben Jij De Juiste Persoon ? te Koop

Hoi allemaal, ik ben Els, ik ben 19 jaar oud, en heb nog nooit een vriendje gehad. Mijn vriendinnen praten honderduit over hun eerste sexuele ervaring, en ik vind het wel tijd worden nu dat de mijne ook eens gaat plaatsvinden. Een relatie heb ik eigenlijk helemaal nog geen zin in, ik wil nog wat van mijn leven genieten voordat ik mij ga binden, een beetje uitgaan enzo, leuke dingen doen, niet dat je dat met een relatie niet kan, maar je begrijpt wat ik bedoel toch of niet ? Wat wil ik met deze advertentie bereiken ? Ik zou graag hier mijn eerste sexuele ervaring tegen het lijf willen lopen, het liefst met iemand die een stukje ouder is en het liefst met iemand die ik daarna nooit meer zie, iemand die mij kan leren hoe het hoort, en wat genieten is ! Iemand die verder geen eisen stelt ! Voel jij je thuis in deze beschrijving ? Denk jij dat jij aan mijn wensen kan voldoen ? Zoek dan eens contact en stuur me een mailtje oke ?

Details

Zoek een date in: Gelderland, Lichtenvoorde  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op