Ben Jij Die Man, Die Een Vrouw Zoals Mij Wel Ziet Zitten?

  • Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Ben Jij Die Man, Die Een Vrouw Zoals Mij Wel Ziet Zitten?

ben jij die man, die een vrouw zoals mij wel ziet zitten? Naam: Jolanda Leeftijd: 48 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Limburg Woonplaats: Landgraaf Lengte: tussen de 1.80 en 1.90 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over mij: Een stuurloze schip opzoek naar haar thuishaven, dat gevoel heb ik de laatste paar jaar. Tot op heden nooit echt iemand gevonden waarmee ik een klik had, of enigzins een vonkje oversprong. Nu wil ik toch alles op alles zetten en niet langer als een eenzame moeder door het leven te gaan. Over jou: Ben jij die man, die een vrouw zoals mij wel ziet zitten, en wil je meervan mij te weten komen? Dat kan natuurlijk altijd. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/XCWBEp

Details

Zoek een date in: Drenthe, Roden  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op