Ben Jij Die Man Die Van Lekkers Houdt? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Ben Jij Die Man Die Van Lekkers Houdt? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben een leuke vrouw die na een moeilijke periode er weer helemaal klaar voor is. Mijn kinderen en mijn werk zijn mijn passie. Helaas mis ik de laatste tijd een leuke en gezellige man, waarmee ik eens kan hardlopen of die eens een taart wil proeven. Die maak ik zelf en decoreer ze dan erg mooi. Ikzelf en de kinderen vinden het lekker, maar misschien jij ook wel. Dus wil je weleens een taartje van me proberen, laat het dan weten. Voor je het weet prikken we samen een vorkje!

Details

Zoek een date in: Gelderland, Meteren  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op