Ben Jij Een Echte Borstenman?

Als het aan mij ligt dan wil ik ze nog wel een maatje groter n er al erg blij mee hoor maar hoe groter hoe lekkerder toch ?Ik ben een beetje het typje plastic fantastic.Moeder natuur is mooi maar je mag haar best een handje helpen vind ik.Maar waar ik eigenlijk naar op zoek ben is een lekkere vent die mijn lichaam eens lekker gaat inwijden.De wonden zijn mooi genezen en ben nu wel klaar voor die lekkere sekspartijtjes n jij niet vies van een beetje nep en wil jij die paal van jou lekker tussen mijn borstjes laten rusten, dan reageer maar …

Details

Zoek een date in: Ekenrooi, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op