Ben Jij Een Lekker Dier In Bed, En Durft Er Lekker Op Los Te Gaan, Liefst Op Mij

  • Homepage
  • >
  • Limburg-BE
  • >
  • Ben Jij Een Lekker Dier In Bed, En Durft Er Lekker Op Los Te Gaan, Liefst Op Mij

ben jij een lekker dier in bed, en durft er lekker op los te gaan, liefst op mij Naam: Sonja Leeftijd: 34 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Gelderland Woonplaats: Arnhem Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: rood Over mij: Ben een beetje teleurgesteld in de dates die ik heb gehad. nooit echt kunnen klikken met de mannen die ik heb ontmoet en met wie ik uit ben gegaan. Over jou: ik ben gebrand om eindelijke DE goeie vent te zoeken waarmee ik een superleuke tijd mee kan hebben. gezellig stappen, drinken en uit eten. strandwandeling of door het bos. feestjes of concerten. Ik ben een energieke meid, dus je moet mij wel bij kunnen houden. Je bent sportief, maar is niet een pre. Je bent een lekker dier in bed, en durft er lekker op los te gaan, liefst op mij 😉 Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/Rx3XaR

Details

Zoek een date in: Limburg-BE, Tessenderlo  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op