Ben Jij Geil En Wil Jij Met Mij Lekker DATE’n? te Koop

  • Homepage
  • >
  • Monster
  • >
  • Ben Jij Geil En Wil Jij Met Mij Lekker DATE’n? te Koop

Diva Vega Sexy Woman,Ben een vrolijk en ondernemend type uit het oosten des lands, maar ben alweer bijna 10 jaar woonachtig in het midden van het land Utrecht! Ik kom bijna elke weekend naar Zenderen. Waar ik geboren en getogen ben! Ik zit in Utrecht vanwege mijn modellen werk! De stad trekt me wel, in tegenstelling tot het kleine dorp waar ik vandaan kom. Ben verder op zoek naar een lieve leuke man waar mee ik een date kan afspeken!KE Diva (je bericht) naar 7222 Liefs Diva, 1,50x2povb

Details

Zoek een date in: Monster, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op