Ben Jij Goed En Geil Geschapen? te Koop

Gebonden vrouw van 34 jaar zoekt man (18+) met goed gereedschap (17 cm+). Hantering van speeltjes is ook mogelijk, mijn man is hier helaas niet voor in. als mijn man me neukt voel ik maar weinig van de penetratie en zou daarom graag eens een forse lul in me willen voelen en elkaar naar het hoogtepunt te drijven terwijl mijn nauwe kutje je lul lekker opslokt. Zoek een heerlijke genotsknots voor vaker. Voor veel verwennerij, genot en spanning… Discretie gevraagd. Kan niet ontvangen maar werk in de hotelbranche dus dat komt wel goed… afstand is voor mij geen probleem… lekkere kus Mirelle

Details

Zoek een date in: Gelderland, Matendonk  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op