Ben Toch Wel Op Zoek Naar Die Ene Leuke Jongen Waarmee Ik Veel Dingen Mee Kan Delen

  • Homepage
  • >
  • Flobecq
  • >
  • Ben Toch Wel Op Zoek Naar Die Ene Leuke Jongen Waarmee Ik Veel Dingen Mee Kan Delen

ben toch wel op zoek naar die ene leuke jongen waarmee ik veel dingen mee kan delen Naam: Larissa Leeftijd: 26 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Flevoland Woonplaats: Almere Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: bruin Over mij: Mijn naam is Larissa en ik ben studente aan de Leidsche Universiteit. Ik heb een Nederlandse moeder en Duitse vader en ben tweetalig opgegroeid, hoewel ik het duits schrijven minder onder de knie heb dan spreken. Momenteel druk aan het leren voor mijn studie,kunst van de oudheid waar ik veel over de wereld reis om diverse musea te bezoeken. Ik woon nog thuis, vlak in het centrum van Leiden. Het was een beetje zonde van het geld om op kamers te gaan wonen. Over jou: Ik ben sinds het begin van mijn studie single, en had er ook niet zo een behoefte aan, maar ik ben veel op reis geweest met mijn vriendinnen of vrouwelijke studentes en het is toch anders. Soms zou ik liever een ervaring met een jongen willen delen dan alleen m’n vrienden. Dus ik ben toch wel op zoek naar die ene leuke jongen waarmee ik veel dingen mee kan delen, beetje volwassen en romantisch. En die misschien ook wel een beetje interesse heeft in mijn vak. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/SO0yn2

Details

Zoek een date in: Flobecq, Henegouwen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op