Ben Volslank Met Een Volle Cup D te Koop

Hoi hoi , ik ben carlie ben ene volslanke meid met een volle stevige cup d en zoek een lekkere vent die zin heeft in iets lekkers ben niet op zoek naar een vaste relatie wil enkel plezier hebben , als je begrijpt wat ik zoek en wat ik wil nodig ik je uit in me flatje doe me een berichtje zodat ik weet wie je bent ! ba carlie (naar) 7880 carlie 1,5e per ontvangen bericht. max. 2.per verstuurd bericht Stoppen? stuur BA STOP naar 7880 (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur BA STOP naar 7880 (BE)

Details

Zoek een date in: Landen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op