Ben Zo Geil Als Een Paard En Wil Een Man. te Koop

Hallo allemaal ik ben een vrolijke spontane meid van 27, ben van Arabisch afkomst. Ik kan soms erg verlegen zijn maar ook heerlijk gek doen mijn werk is actviteiten begeleiding met verstandelijk gehandicapten. Hiernaast werk ik ook als model voor een modeblad. Ik ben op zoek naar een leuke man/vrouw maakt niet uit waar ik leuke dingen mee kan doen, en ben sinds 2 maanden alleen en dat is me te lang dus het is tijd voor een nieuwe liefde.KE Dina (je bericht) naar 7222Liefs Dina, 1,5/E per ontvangen bericht/max. 2. Stoppen? stuur: KE STOP naar 7222 (NL) 2,0/E per ontvangen bericht (België). Stoppen? Stuur KE STOP naar 7222 (BE)

Details

Zoek een date in: Friesland, Sneek  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op