Black Beauty Zoekt Blanke Minnaar

Hallo heren, ik ben Raisa en ik ben 27 jaar. Ik ben van Surinaamse afkomst en ik ben hier trots op.Ik woon in Den Haag en ik werk als administratief medewerker bij een financiele instelling. Ik ben in mijn leven te vaak teleurgesteld door zwarte mannen en ik zou graag in contact komen met een leuke blanke man om te kijken of dat werkt voor me. Ik zoek in eerste instantie een los contact. Ik heb namelijk nog nooit sexueel contact gehad met een blanke man en ik wil eerst uitproberen of dat mij bevredigt. Ik ben erg sensueel en ik hou van urenlang vrijen zonder taboes. Once you go black you never go back!! Dus weet waar je aan begint. Mail je me snel?? Dikke kus, Raisa

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Péruwelz  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op