Bondage Is Mijn Hobby

Hai,37 jaartjes jong, ongeveer 20 jaar actief in het sexuele leven. Sinds een jaar of 5 ben ik mij meer gaan richten op de kinky side van dit gebeuren. Bondage en sm houden me erg bezig en ik hoop hier een paar mannen te kunnen vinden die er net zo over denken als ik.
Je leeftijd maakt mij opzich niet zo veel uit, maar je moet wel lekker actief zijn, vooral niet verlegen en kunne aangeven waar je wensen en grenzen liggen.
Lijkt dit je wat? Bekijk dan mijn foto’s even en dan kun je contact met me opnemen om te kijken wat wij met elkaar kunnen ondernemen.

Xx Conny

Details

Zoek een date in: Gelderland, Ruurlo  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja