Christina Zoekt Zo Iets Meer Geluk te Koop

Ik ben een spontane soms ondeugende meid die wel van een feestje houd af en toe. Ben al wel wat rustiger geworden. En zeker als je echt de moeite waard bent : ja hoor wil stoppen met roken. Ben al ff vrijgezel maar de laatste tijd krijg ik meer het missen van een arm om me heen van een leuke kerel. ben je vrolijk spontaan en niet al te soft, die ook van een feestje houdt, maar af en toe ook lekker een keer op de bank hangt en van tripjes houd, dan mag je wel reageren. Ik val niet echt op kaal. Val wel op blank, sorry maar ja daar gaat de voorkeur naar uit

Details

Zoek een date in: Limburg, Margraten  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op