Cindy Is Lekker Geil!

Hallo mannen! Mijn naam is Cindy, ik ben een leuke Nederlandse meid en ik ontvang jullie graag bij mij thuis in Leiden. Discreet en gezellig! Ik ben er iedere maandag, dinsdag en donderdag van 1900 uur tot 22.00 uur. Ik ben 1.70 m lang, slank, heb een mooie b cup en ben geschoren. Verder heb ik bruine ogen en lang bruin haar. Ik doe intiem met condoom, pijpen met condoom (zonder tegen meerprijs), aftrekken, zoenen, massage, vingeren, beffen, meerdere hoogtepunten, klaarkomen over lichaam. Ik hou niet van haastwerk en bij bij is je uur ook echt een uur! Gewoon samen genieten, maakt nietuit welke leeftijd of welke afkomst je hebt. 30 minuten = 70 euro 45 minuten = 80 euro 60 minuten = 100 eur Lijkt het je lekker om met mij af te spreken? Geef dan een belletje met nummerherkenning of mail even! 0681204304

Details

Zoek een date in: Lisse, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op