COMPLETE EROTISHE MASSAGE te Koop

Heb jij zin in sensuele ontspanning en ben jij een verzorgde hygienische man, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij voor bijna alles terecht (geen anaal .) Ik bezorg jou een uurtje waarbij je je helemaal kunt laten gaan. Ik reageer alleen op belletjes met NR HERKENNING. Wil jij je morgen weer herboren voelen bel dan vandaag nog, X-je Angel bel me met NUMMERWEERGAVE op 0615206637 hello guys, Iรกm Angel, sexy and hot brunette, long hair, round and voluptouse ass, nice tits, perfect body. I waiting you in a intiem and confortable place, where i can make you to feel confortable. What you see it’s what you get:

Details

Zoek een date in: Henegouwen, Momigniesย  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja