Dame Zoekt Een Leuke Man……. te Koop

Hallo, ik ben Zalia van middelbare leeftijd . iedereen zegt ik ben niet op zoek maar ik ben wel op zoek naar een leuke ,vriendelijke spontane passievolle man. ben je empatisch en heb je het vermogen om iemand lief te hebben . nou dan ben je mijn prins op het witte paard. IK: spontaan verzorgd medelevend ,spiritueel. en hou van erotiek. wacht met spanning af. BD ZALIA naar 2323 .
.
.
.
.
.
. 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details

Zoek een date in: Alblasserdam, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op