Dan Weet Je Me Te Vinden He

veel hoef ik er hier niet op te zetten he, want als je mijn foto ziet en ik spreek je aan, dan weet je me te vinden he en dan kan ik je nog alles vertellen wat je wil weten he? zolang je maar weet dat ik voor elk voorstel opensta, maar moet wel redelijk blijven he, maar voor de rest, vraag maar raak hoor, want ik heb geen geheimpjes en moest ik die dan toch hebben, dan zullen het er wel intieme zijn, maar mag ik die dan stilletjes in dat mooie snoetje van je komen vertellen? welke mannen durven een artisiek meisje aan? en wie weet maak ik wel een mooi naaktschilderij van je na dat we eens leuk….. hebben! kusjes

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Uden  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op