Discreet, Zonder Eisen En Of Verplichtingen…..snelle Wip

  • Homepage
  • >
  • Flobecq
  • >
  • Discreet, Zonder Eisen En Of Verplichtingen…..snelle Wip

Hallo leuk dat je mijn advertentie leest!! Ik heb een erg drukke baan en ben veel en vaak onderweg. Een relatie is dan voor mij ook zeker geen optie. Wat ik zoek is een snelle wip. Even langskomen, wippen en weer weg. Dat is meer mijn ding. Discreet, zonder eisen en of verplichtingen.
Laat wat van horen via de website van ondeugendeprofielen, waar ik onder de naam bezigbijtje sta ingeschreven. Groetjes X

Profiel van bezigbijtje
Aangemeld als: vrouw
Woonplaats: Alkmaar
Burgerlijke staat: vertel ik later
Leeftijd: 35

ondeugendeprofielen /

Details

Zoek een date in: Flobecq, Henegouwen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op