Doet Jou Lekkere Lul Het Nog Wel?

Hai hai ik ben Christel een vrolijke meid van 26 jaar oud uit Gorinchem. Ik ben nog in de bloei van mijn leven alleen heeft mijn vriend een probleempje waardoor ik niet echt aan mijn trekken kom meer. Ik heb lekkere flinke borsten, uiteraard echte kan het anders ook niet betalen om ze te vergroten haha. Ik wil graag lekker genomen worden, in mijn kontje, kutje, mondje en tussen mijn tieten. Dat je daarna lekker je zaad in mijn mondje loost. Durf je dat aan en je hebt geen erectieproblemen dan hoor ik je zo graag!! Dikke lik Christel

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Oud Gastel  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op