Een Beetje Verlegen Maar Toch Stout

Haaaaii.. Ik ben een beetje verlegen, vandaar mijn gezichtje nog niet op de foto.. Doordat ik verlegen ben lijk ik een beetje afstandelijk, maar dat is helemaal niet zo. Als ik op een feestje ben en er komt iemand met me kletsen of ik ga met vriendinnen dansen en er komt iemand op me af en gaat praten is de verlegenheid snel voorbij. Maar zelf op een jongen/man afstappen doe ik eigenlijk nooit, zo weet je dus ook nooit wie er op je afkomt. Gelukkig is hier internet en op liveflirten heb ik me ingeschreven omdat het daar in eerste instantie gaat om een leuke flirt, beetje foto’s sturen en misschien wel webcammen. Ik zoek een leuke jongen of man die mijn verlegenheid juist leuk vind of er in ieder geval geen moeite mee heeft dat ik in het begin een beetje verlegen ben. Ik zoek iemand die me op mijn gemak kan laten voelen en waar ik toch erg lekker mee kan genieten. Ik ben dol op sex maar nu heb ik het eigenlijk al een poosje alleen met mezelf. Ik heb wel wat maar heb toch liever een echte man waarbij de vonken ervan afvliegen in de slaapkamer. Wat ik al zei, ik ben wel verlegen maar toch ook wel erg stout. Vind jij mijn verlegenheid niet erg? Stuur me dan een leuk berichtje!

Details

Zoek een date in: Made, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op