Een Hete Nacht In Amsterdam te Koop

Hallo mannen, ik ben Stefanie, ik ben een vrije single meid die op zichzelf woont in hartje Amsterdam. Ik ben op zoek naar mannen die een geile uitdaging wel aan willen gaan. 29 september is een zeer goede vriendin van mij jarig. Ze wordt dan 30. Als verrassing wil ik haar de nacht van haar leven geven. Een nacht waarover we veel gesproken hebben maar weinig hebben gedaan. Van beide is het onze fantasie om door meer genomen te worden en dit wil ik dan ter uitvoer brengen. Dus voor de duidelijkheid: ik doe ook mee! En ik ben degene op de foto. Haar foto wil ik liever niet zonder toezegging online zetten. Ik zou dus graag voor die tijd met enkele mannen in contact willen komen die kennis willen maken en die nacht erbij zouden willen zijn. Hierbij draait het natuurlijk ook om jullie genot. Groot klein, jong of oud dat maakt niet uit. Zolang het maar boven de 18 is en het met je conditie maar goed zit want ik verwacht dat het laat zal worden. Geen kosten!! En dit is geen grap!! Geil kusje Stefanie

Details

Zoek een date in: Gelderland, Putten  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op