Eens Lekker Vreemdgaan ? Ik Hou Me Aanbevolen ! te Koop

  • Homepage
  • >
  • Attert
  • >
  • Eens Lekker Vreemdgaan ? Ik Hou Me Aanbevolen ! te Koop

Hey mannen stiekeme oproep van mij ik ben ronna ben 20 jaar en zoek een oudere man , die mij verwennen kan , het liefste zou ik een man willen hebben met relatie , weet het niet maar dat is nou eenmaal iets dat me opgeilt , en wie weet doe ik ook nog wel een goede daad daarmee stel je voor je wil je relatie ene oppepper geven door eens lekker vreemd te gaan nou ik wil wel ik hou me aanbevolen . zin ?? laat me weten wie je bent en waar we afspreken ! RE RONNA 7880 groetjes ronna 1,5e per ontvangen bericht. max. 2. Stoppen? stuur RE STOP naar (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur RE STOP naar (BE)

Details

Zoek een date in: Attert, Luxemburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op