Ervaren Jongen/man Gezocht

Hoihoi ik ben Daisy en opzoek naar een man die mij de beurt van mijn leven geeft. Ik heb nog niet veel ervaring op sexgebied en hoop dat jij me iets kan bijleren. Denk je dat je dat kan? Ik wil echt alles proberen! Ik wil beginnen met standje 69, vooral lekker lang. Daarna wil ik dat je me lekker hard en diep neem en klappen op mn billen geef. Ik wil ook dat je me lekker in mn kontje neem! Heb jij ook een fantasie? Ik heb die wel! Ik zou graag eens vastgebonden worden zodat ik me wel over moet geven aan een man…Ik hoop snel wat van je te horen! =xxx= Daisy

Details

Zoek een date in: Brummelhof, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op