Fantasie te Koop

Mijn naam is Tara, ik ben geheel onbekend in deze wereld, maar ik heb een speciale wens of fantasie, het is hoe je het zelf noemen wil. Deze fantasie is niet eentje die ik in mijn vriendenkring ga gooien en ga dus zelf nu op onderzoek om mijn vurigste verlangen uit te kunnen laten komen. Ik omschrijf mezelf als een lief, spontaan en rustige vrouw. Ik zoek iemand die betrouwbaar, discreet, hygiënisch is en ook een aardige dosis humor heeft.Klinkt dit goed in je oren en ben je benieuwd geworden naar mijn hevige wens, stuur me een leuke reactie en dan kijken we of het klikt.

Details

Zoek een date in: Frasnes-lez-Buissenal, Henegouwen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op