Friends With Benefits

Hoi hoi allereerst wil ik zeggen dat ik dit best een beetje spannend vind. Ik ben op zoek naar een man die net als ik friends with benefits wilt. Het is niet gemakkelijk om in het dagelijks leven een man te vinden die er zo ook in staat. Vaak verwachten ze dan toch al meer van je, en daar zit ik niet echt op te wachten. Wat ik wel van je verwacht, is dat je mij kunt laten ervaren hoe het is om spuitend klaar te komen! Ik ben er heel erg benieuwd naar, maar tot nu toe nog niet iemand gevonden die dat bij mij voor elkaar krijgt. Lukt jou dat wel? X cooltje

Details

Zoek een date in: Hilversumse Meent, Noord-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op