Gaan We Een Leuke Zomer Tegemoet

Hoi leuke mannen van Nederland ,ik ben jana een 24jarige dame uit den haagIk ben via deze weg op zoek naar een leuke jongen /man die samen met me een serieuze relatie wil opbouwen !je vraagt misschien wel waarom via deze weg ?het lijkt me niet te lukken om de ware te vinden en ben dus al verschillende keren een ééndagsvlieg geweest wat echt niet aangenaam is omdat je een leven wil opbouwen n jij een lieve man die innerlijke belangrijker vind dan het uiterlijk ,dan zou ik je heel graag beter willen leren kennen .hopelijk mag ik een mailtje van je ontvangen
Liefs jana x

Details

Zoek een date in: Gerpinnes, Henegouwen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op