Gaat De Liefde Van De Man Echt Alleen Door De Maag?

  • Homepage
  • >
  • Elst
  • >
  • Gaat De Liefde Van De Man Echt Alleen Door De Maag?

Omdat ik geen keukenprinses ben en toch graag gezond leef eet ik het liefst bij vrienden en familie. Nu denk jij misschien … “wat een luie vrouw” Dat is niet juist, ik ben niet lui maar vind het saai om alleen te koken en eten. Wat ik ook leuk zal vinden is iemand te vinden die het mij wil leren en ook andere leuke dingen met mij wilt doen.Ben jij de kok die mij wegwijs kan maken in de keuken? Dan heb ik ook heus leuke verrassingen voor jou.

Details

Zoek een date in: Elst, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op