Gebonden Vrouw Wil Sex Buitenshuis

Ik getrouwde vrouw van 32 wil vreemdgaan ook eens een keertje proeven. Het lijkt me gewoon eens spannend om buiten de deur te eten Mijn voorkeur gaat wel uit naar mannen die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen. Dus geen na een minuut klaarkomertjes graag, daar kan ik niks mee! Ik wil er lekker lang van genieten. Ik vraag wel discretie, dat staat absoluut bovenaan mijn lijstje! ik wil trouwens ook niet dat mannen op mijn uiterlijk afgaan ik zie er namelijk goed uit, heb een blond modern kapsel en blauwe ogen. En heb een mooi strak figuur Je kunt mij een berichtje sturen als je serieus interesse hebt, aub geen onzin berichtjes, die gaan regelrecht de prullenbak in! Kom gauw want ik heb zin in jou!!! : TG ismay NAAR 2323 . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode Deze dienst is een dienst van Mobile Moves Ltd, Postbus 568, 1620 AN Hoorn, KvK nr 37121509, BTW nr NL815575762B01

Details

Zoek een date in: Gelderland, Matenveld  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op