Gebonden Vrouw Zoekt Contact Met Man.

Ik ben Viola, 40 jaar en woon in Hoensbroek. Ik ben op zoek naar een lieve man die er voor me wil zijn. Mijn huwelijk is voorbij, we leven nog naast elkaar maar dat duurt niet lang meer. Ik hunker naar wat liefde en aandacht van een lieve man. Het zal wel vreemd lijken, maar ik ben heel erg alleen ondanks dat we nog samen zijn. En nu wil ik mijn nieuwe periode van mijn leven goed beginnen, het leven begint immers bij 40? Ik stel niet veel eisen, je moet lief zijn en me vertrouwen, ongeveer van mijn leeftijd. We kunnen het proberen met een latrelatie en dan kijken waar we uitkomen. Durf je de uitdaging aan? Zou je mij dan je telefoonnummer willen mailen? Kus van Viola

Details

Zoek een date in: Gelderland, Harderwijk  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op