Geef Jij Me Dat Lekkere Intieme Gevoel?

Hallo ik ben een meid die nog maagd is helaas. Dit is niet gekomen doordat ik dat zelf niet wou. Ik heb een nare ervaring gehad waar ik in het openbaar dus via internet niet snel over spreek. Zeg ik je liever onder mekaar. Maar ben hierdoor het vertrouwen in de man een beetje kwijt geraakt. Daarom wil ik een leuke afspraak met jou, iemand die ik kan vertrouwen en mijn maagdelijkheid kan verliezen. Ik hoop op een serieuze reactie. Ik beantwoord geen reacties die niet serieus zijn. Alvast bedanktLiefs nog even anoniem

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Retie  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op