Geef Jij Mij Een Buikje Vanavond. te Koop

Hey hallo ik ben Ella een heerlijke blonde meid die er wel pap van lust. Ik ben altijd in voor een geil en spannend gesprek met een man. En ik heb twee heerlijke borsten en geile ronde kontje en een heerlijk warm poesje die je mag opvullen met je harde paal. Dus ben jij op zoek naar een heerlijke meid om een buikje te geven, kom dan zeker lekker bij mij langs. Ik heb lekkere speeltjes, high heels, lingerie en een grote dosis fantasie om samen een heerlijke tijd te beleven. Ik begin mezelf al te strelen om vervolgens mijn kutje in mijn hand te nemen om te voelen of ik nat ben om sex te hebben. Heb je ook zin in deze avontuurtje samen met mij? naar: MS Ella (je bericht) naar 7222Of ben je uit België? me dan snel :SLE Ella (je bericht) naar 7222Liefs Ella, 1,5euro per ontvangen bericht, max 3,00euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) Stoppen: stuur STOP, min. 18 jaar oud fictieve profielen, fysieke date niet mogelijk (nL) 2,00€ per ontvangen bericht. Stoppen? stuur STOP, (Be)

Details

Zoek een date in: Aldlân-Oost, Friesland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op