Geen Armen Geen Benen, Maar Wel Op Zoek Naar Een S.xbuddy

Ik ben Bianca 26 jaar en ik kom uit zeeland. Misschien was het je niet eens opgevallen of misschien sta je best wel gek naar mijn foto te kijken. Ik heb dus geen armen en benen. Zo ben ik geboren en ik kan me prima redden. Ik weet niet beter. Waar ik wel moeite mee heb is een seksleven opbouwen. Ik kom maar moeilijk met mannen in contact omdat ik toch wel onzeker ben. Wat ziet een man nou in mij??? Via deze weg probeer ik een sexbuddy te vinden en ik ben benieuwd wat voor reacties ik krijg. X Bianca

Details

Zoek een date in: Maarheeze, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op