Geen Mooier Vermaak Dan Leedvermaak!

Ik ben Meesteres Donja. Ik ben een ware SM-liefhebster. Voor geld ben ik niet te koop. Slechts jouw volledige overgave kunnen mij doen zwichten. Ik verleid je met mijn spel en mijn ogen dwingen jou te kruipen voor mijn voeten. Terwijl ik het mij gemakkelijk maak laat ik jou mijn laarzen kussen en aanbidden. Ik streel jou zachtjes met mijn zweepje waarbij ik het niet kan laten af en toe een tik uit te delen. Ik speel mijn eigen spel waarbij ik tracht rekening te houden met jouw wensen. Maar soms kan ik mij niet bedwingen en laat ik toch mijn vingers glijden naar plekken waar je ze eigenlijk niet had willen hebben… Ik geniet van jouw reactie en merk dat je je helemaal overgeeft aan mijn spel. Ja, het is inderdaad mijn spel, en zonder dat je het eigenlijk van plan was geniet je er net zo van als ik. Jouw lijden is mijn genot. Mijn genot is jouw volledige overgave. Samen komen we tot een grensverleggend spel. Ik ben elke donderdag en vrijdag te vinden in Rowena’s Greath Below in Rotterdam. Voor meer info kun je bellen. NU TIJDELIJK 1 UUR SESSIE VOOR 125 EURO

Details

Zoek een date in: Namen, Profondeville  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op