Geile Oudere Man Gezocht te Koop Gevraagd op Tweedehands

hoihoi,ik ben een jonge vrijgezelle meid van 27, ben van aard erg geil en opwindend en heb dus behoefte aan sex met een oudere man het liefst van rond de 55 jaar. ik ben voor de duidelijkheid geen proffesional en ik wil dat ook niet zijn maar ik vraag wel een vergoeding voor mijn natte kutje die ik helemaal open leg voor je want anders komen er alleen maar vieze respectloze mannen op af en dat wil ik niet, dus heb je interesse in me laat het me dan even weten via mail.

groetjes lisa

Details

Zoek een date in: Giessendam, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op