Gelijkwaardige Relatie Met Leuke Man Gezocht

Hallo!! Ik ben Marlieke, een sinds een maand of 8 vrijgezelle dame. Hiervoor heb ik wel een relatie gehad van enkele jaren maar was een foute relatie al vroeg. Mijn vriend was vrij dominant en zijn wil was wet. Niet luisteren kon ik een tik verwachten pff. Ik wou het niet zien, was nog jong en onervaren maar nu weet ik gelukkig beter! Ik wil en zoek een gelijkwaardige relatie, met leuke man die vrouwen wel kan respecteren. Het zal misschien niet ideaal zijn zo hier online, maar ach als je niks probeert weet je het ook niet toch? Zie uit naar een leuke snelle kennismaking, met liefst Nederlandse man boven de 25 jaar. Tot snel? Marlieke

Details

Zoek een date in: Lievendaal, Noord-Brabant  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op