Gelukkige Jonge Meid Zoekt Charmante Jongeman. te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Pepingen
  • >
  • Gelukkige Jonge Meid Zoekt Charmante Jongeman. te Koop Gevraagd op Tweedehands

Gelukkig, jong hart, energiek en op zoek naar een hilarische, charmante en knappe jongeman om plezier mee te hebben. Ja ik ben op zoek naar een relatie en het is niet de moeite om contact met me op te nemen voor iets anders. Ik ben onderhand ziek van de non-boyfriend types en je kan beter een beetje haast maken om mij voor je te winnen.Ik drink graag een flesje wijn op het strand, in plaats van eroverheen te rennen. Ik ben niet zo’n sportief type, maar wel een echte levensgenieter.
Mijn vrienden kennen mij het beste voor mijn eerlijkheid en mijn loyaliteit.
Dit meisje draagt haar hart op haar mouw.
Denk jij me met jouw charmes voor je te kunnen winnen? Laat dan een berichtje voor me achter.

Details

Zoek een date in: Pepingen, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja