Getrouwde Vrouw Zoekt Geile Date te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo mannen! Ik ben Han, ik ben 40 jaar oud. Ik heb een relatie, getrouwd zelfs ook nog, ja ja vreselijke vrouw ben ik, ik weet het… Mijn huwelijk is goed hoor.. daar ligt het niet aan.. mijn man is geweldig ! Ook dat nog.. Het probleem als je het tenminste een probleem kan noemen is dat ons sexleven een beetje een sleur aan het worden is.. Misschien ligt dat aan mij.. misschien wil ik teveel. Het lijkt mij geweldig om eens sex te hebben voor de sex, gewoon jezelf laten gaan, en achteraf niet eens meer weten wat de naam was van degene die bij je in bed lag ! Ben ik een rare ? Of zie jij zoiets ook wel zitten ?

Details

Zoek een date in: Gelderland, Hengelo  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op