Gezellige Brabantse Is Op Zoek…

Zoveel verhalen gehoord over relaties via het internet, dat ik ook maar eens de stoute schoenen aan heb getrokken en hier een oproepje plaats.Ik ben nieuw in dit wereldje, dus ben benieuwd wat er uit voort kan komen.
Ik vind het spannend, een tikkeltje eng, maar wie niet waagt…..
De tijd van flink stappen en losse scharrels heb ik wel gehad.
Ik ben nu op zoek naar een leuke, verzorgde man die wel in is voor wat Brabantse gezelligheid! Ik sta voor iedereen open, maar zoek wel echt een man die ook toe is aan vastigheid! Verras jij me met een leuk berichtje? xxx Kelsey

Details

Zoek een date in: Zeeland, Zierikzee  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op